Vid intresse

[Please mail me if you are interested in one of my cats at   mezzoluces@gmail.com]

Vill du köpa katt av mig? då kan du på denna sida läsa lite vad jag lämnar för kriterier och vad jag önskar av dig som köpare.

 Alla mina katter som säljs:

  • Kommer att vara över 12 veckor
  • Vaccinerade 2 ggr
  • Avmaskade två ggr med Milbemax
  • Vara veterinärbesiktade
  • Registrerad i Sverak/Fife och ha medföljande stamtavla
  • Doldafel försäkrad i Agria
  • Vara fullt veterinär och livförsäkrade i Agria från 6 veckors ålder
  • ID-märkta med chip

Till dig som är intresserad av att köpa katt av mig så önskar jag kontakt med katten hela dess liv och kommer alltid att finnas till hands för att göra mitt bästa och svara på frågor och funderingar. 

Jag önskar kärleksfulla livslånga hem med en eller flera andra kattkompisar. Har du ingen katt sedan innan kan jag även sälja katt i par till lite billigare pris. 

Pris för kattunge är 9000 kr (priset är ett riktmärke och kan ev höjas och sänkas lite beroende på kattungarnas typ och uppfödarkostnad) Handpenningen är på 2000 kr av priset och återfås EJ vid avhopp av köp. Kattungarna kan ha status: till salu, intresse visat, reserverad och såld. Kattungen är inte reserverad innan handpenningsbeloppet kommit mig tillhanda.

Om katten inte ska till avel kommer jag kräva att katten kastreras vid senast 1 års ålder. Jag säljer endast katt till avel om detta är överänskommet vid försäljningen.

Är du intresserad av fodervärdsavtal? bara att höra av dig så kan vi diskutera saken.

 Denna ras är en innekatt så utevistelse ska ske i kontrollerade former såsom i sele eller inhängnat. Sist, men inte minst så ska katten vara veterinärvårds försäkrad HELA livet. Kattungarna kommer att vara enskilt försäkrade vid försäljningen och om önskas så kan denna skrivas över på nya ägaren.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om rasen, mina katter eller mina planer: Tel: 0707921294           

mail: [javascript protected email address]. Självklart är ni även välkommna att göra hembesök om ni är nyfiken på rasen :-)

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.